Translate

divendres, 27 d’agost del 2010

LA MULTA

Un dissabte normal de Juny .


El dia comença be , passo a buscar al meu company , i apa , cap a buscar ceps , ens dirigim cap a la Cerdanya a un lloc segur ben conegut per a tots .

Ja hem trobat la pista , ja seria hora , una horeta i mitja des-de casa , ens afanyem que ja veiem un parell de cotxes aparcats (sempre hi ha algú que arriba més d'hora). Res nomes em fet 50 mts fins a la barana que no deixa que passis mes enllà. Deixem la furgo , ens posem les botes i cap a dalt , sembla que serà un bon dia .

Al principi , ens costa , un cep matiner , però una bona estona caminant sense veure res . Per fi comencem a collir ceps , n'hi han molts de corcats , però es igual els que trobem sans compensen , desprès d'un parell o tres d'horetes tornen cap a la furgo , no pensava estar tan lluny .

No fotis , AL arribar a la furgo ens trobem un paper groc al vidre , no pot ser , quina putada !!!!!! , ens han cardat una multa .

Un camí per on hem passat sempre , total només et desvies 50 mts fins a aparcar , nomes quedava la meva furgo , però abans hi havíem set o vuit cotxes , si tots s'han emportat la multa , no vegis.

D'acord , es veu que han posat un cartell al costat de la carretera , que prohibeix el pas , per es clar a les sis del mati , no el vem veure. Si total nomes vem fer 50 mts ja que el camí esta tallat per una barana.

Porto molts anys a la muntanya i el meu companys mes , els dos ens vem quedar de pasta de moniato , on estan els rurals ? , quant el bosc està ple de merda ,de cotxes sense saber on van , els camins destrossats i moltes més que tots hem vist coses que deu n'hi do.

Estic conforme que tindre que pagar la multa , però si el cartell era nou , podrien deixar un avis primer , esta clar que sempre paguen justos per pecadors .

Però mireu per on , varem poder menjar un plat de ceps , i passar una bona jornada malgrat tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada